fredag 2. januar 2009

Houston - de første dagene

Etter noen runder på en del shoppingsentre og butikker har vi nå fått svidd av del kontanter, eller det vil si; kredittkortregninga vil nok nå et nytt høydepunkt neste gang. Vi har vært innom IKEA og handlet en god del, samt at vi har laget ny handleliste på ting vi ikke fikk med oss første gangen. Andreas og Ellen har fått nye skoleklær(begge har kleskode på skolene sine). Etter noen runder på flere butikker, endte vi opp med noen plagg så de har den første tiden. Utrolig nok var vi ikke oppfinnsomme nok til å sjekke Target først, vi fant nemlig ut etterhvert at det var de som hadde best utvalg og lavest pris av alle de butikkene vi var innom. Per har fornyet litt av sin garderode, så nå er han presentabel nok til å sendes av gårde i ny jobb her borte. Mor i huset får nok heller vente med ny garderobe til mann og barn er opptatt med jobb og skole!! 

Det ble også en cabrolet på Per i går. Vi har fått kjøpt en Chrysler ptcruiser av en familie som er på vei hjem til Norge snart. Vi fikk også kjøpe en del møbler og andre ting av de, bla vaffeljern. Så nå er det bare å sette igang vaffelpressa!!!

Vi har måttet ta det litt med ro disse dagene, siden Andreas har blitt syk. Han har fått litt feber og en liten forkjølelse. Forhåpentligvis går det fort over, antagelig har han reagert på temperaturforskjellene. Håper det ikke er en skikkelig influensa han har fått. 

Vi har vært tidlig oppe alle mann de siste dagene. Når klokka nærmer seg seks, er det ingen som orker å ligge lenger. Tenk om vi kunne fortsette sånn; legge oss klokka ti og opp igjen klokka seks hver dag!!! Og når vi er oppe så tidlig, er det bare å ta en runde i trimrommet før frokost. God samvittighet, og kanskje vi klarer å la være å legg på oss for mye!! Det blir mye god mat, så det er godt vi har med litt bacalaofisk i baggasjen så får vi litt "hjemmemat" etterhvert.

I morgen(lørdag 3.1.) skal vi overta leiligheten. Skal bli deilig å komme i gang og få litt ting på plass. Ungene liker seg veldig godt her på hotellet, men vi voksne begynner å bli litt lei av den hjemløse følelsen vi har. Bare noen sengeunderlag og litt småting til, så skal vi nok klare oss fint fram til flyttelasset kommer.

Ingen kommentarer: