onsdag 18. mai 2011

Norges besøk

18.-20. april fikk vi stort besøk fra Son; Dorte, Truls og guttene stakk innom noen dager i forbindelse med påsken og planlagt tur til New Orleans og Orlando. Selvfølgelig måtte Per av gårde igjen på reise med jobben, men han rakk tidligere hjem enn ventet så han fikk noen timer med de før de dro videre igjen.

Det var nesten som julekvelden da de kom, og Dorthe åpnet kofferten som var full av norske ting. Etter å ha vært uten makrell i tomat og norsk kaviar på lange tider, ble vi kjempeglade da vi fikk påfyll både av dette, norsk sjokolade, blader, aviser og mye, mye mer. Og vi som hadde blitt glade bare for å få noen norske aviser i hånda.

Siden de bare skulle være en hel dag, brukte vi den dagen på Space Centeret i Houston. Et godt valg og vel verdt turen ned dit. På veien hjem tok vi turen innom den lille nærbutikken som absolutt ikke er den største, men for nordmenn som er vant til lille Kiwi på Sletta, var det en liten opplevelse bare å se hva de hadde. Spesielt olivendisken imponerte Truls;"tenk å ha en hel disk med bare oliven.."

Ellers koste gutta seg i bassenget, selv om det ikke var mer enn norsk fjordtemperatur de fikk dyppe seg i.



Jonas og Dorte koser seg ved bassenget.

Truls og Thomas ved Saturn V raketten, imponerende stor.

Norske vafler

og en hel haug med norske aviser, lykke...

Deilig å sitte ute i april med shorts.

Ingen kommentarer: