onsdag 18. mai 2011

MS150

Helgen 16. og 17. april var det igjen klart for sykkeltur fra Houston til Austin. Men både høydetrening, skitrening, bodypump og mange mil på sykkelsetet, var vi så klare som vi kunne få blitt. Utstyret var sjekket og funnet i orden, så da var det bare å plassere unger hos to snille venner og dra av gårde. Kanskje ikke akkurat det mest romantiske man kan gjøre når man har plassert ungene en hel helg hos andre, men kjempegøy, utfordrende og utrolig mye stemning å ta med seg hjem igjen. Utrolig imponerende hvor mye folk stiller opp og hvor engasjerte alle er. Det er et stort apparat som skal til for lose ca 13.000 syklister opp til Austin med flere matstasjoner underveis og en stor camp site der alle skal dusje og spise nesten på en gang.




Her venter vi på klarsignal etter ulykke nr 2. Denne gangen ble det visst kragebrudd. Heldigvis ingen alvorlige ulykker i år.



Og vi venter.....

og vi venter...

En av de mange matstasjonene

Solnedgang ved teltplassen

Klar for dag 2

Ballongsykkel ved starten

Endelig i mål: 256 km i løpet av to dager.

I år var været litt bedre, så vi syklet challenging route gjennom Bastrup parken i år. Der er det mer kupert og en god del mer bakker. For texanere som ikke er vant til bakker, var dette ganske så tøft, noen måtte gå av syklene oppover de værste bakkene. For oss nordmenn med lite bakketrening, var det deilig å endelig kunne trå til litt og kjenne at savnet etter motbakker og nedoverbakker nok har vært tilstede mer enn vi har ant.

Innsamlingen til MS fortsetter fremdeles, med krav om minst $400 fra hver deltaker, kommer de opp i store summer som hjelper fortsatt forskning på MS. Totalt håper de på ca
$ 17-18 millioner.

Da gjenstår det å se om vi kommer til å melde oss på en tredje gang neste år.






Ingen kommentarer: