onsdag 18. mai 2011

Crawfish

Som seg hør og bør må man smake på crawfish(kreps) mens det er sesong for det. Linda og Donald handlet inn masse crawfish og tilbehør(mais, potet og løk) og inviterte til skikkelig Louisiana crawfish party.

Crawfish er i slekt med hummer og smaker ganske likt, bare at den er mye mindre. På typisk Louisiansk vis er det selvfølgelig krydderet som gjør susen, i tillegg til de ulike sausene man har til. Sesongen varer fra mars til juni, men forståsegpåerer mener den er best tidlig i sesongen. Poteter, mais, løk og diverse krydder has i en stor koker sammen med crawfish. Etterpå er det bare helle alt utover bordet og forsyne seg. Skikkelig godt var det.

Terry og Donald var sjefskokerne.

Aluminiumsfolie og litt tørkepapir er alt som
trengs av oppdekning, så er det bare å forsyne seg.

Vi spiser til det er mørkt og nesten tomt.

Reidun og Linda, veldig fornøyd begge to.

Noen spiller spill...

mens andre bader litt.

Gleder oss til neste års crawfish party allerede.

Ingen kommentarer: