tirsdag 3. januar 2012

Cruise

Etter en flott juleferie nordpå, bar det sørover igjen til Katy for å bytte ut skiklærne i kofferten med shorts og badetøy for å dra på nyttårscruise fra Galveston. Vi landet på et 4 dagers cruise med ilandstigning i Cozumel en av dagene. Siden vi som vanlig er litt seine med å bestille, måtte vi oppgradere til rom med balkong på 11. dekk. Det var vi veldig glade for, det var deilig å kunne sette seg ut på balkongen og bare nyte utsikten. Mye bedre enn de billigste på dekk 2 som ikke har kikkhull i veggen en gang.

Klare for avgang




Det var mye god mat ombord og vi hadde tilgang på mat døgnet rundt om vi ville. Vi prøvde så godt vi kunne å ikke spise for mye, men noe av det måtte vi jo smake på. Hver dag hadde de bl.a. en forrett som de kalte "Did you ever try"(har du noengang prøvd). Så da ble både snegler og froskelår på mor, de andre pingla ut.

Det var mange ulike aktiviteter vi kunne prøve ombord.

og noen ganger var det godt å slappe av med en bok også

Til og med kelnerne underholdt 




Hver dag fikk vi ulike dyr lagd av håndklær på senga. Etter et kort kurs ombord på båten, fikk vi også lært oss noen av de.






På Cozumel meldte vi oss på en kajak/snorkel tur. Kajakene var gjennomsiktige så vi kunne følge med på fiskelivet rett under båten. Cozumel er en turistøy; souvernirbutikker og restauranter overalt og det bar preg av mye salg. Men de innfødte var hyggelige og det var ikke alt for mye masing den korte stunden vi gikk og så i butikkene ved kaia. Vi rakk ikke mer enn ekskursjonsturen, en koselig lunsj etterpå og litt mysing i turistsjappene. Øya er ikke stor, men det var mye mer vi kunne tenkt oss å sett mens vi var der.  
En søt, liten iguana vi traff underveis

Flott kostyme


Blått hav


Alle prøver å lage fisketrut så godt de kan

Hvor er Nemo??


Vannet var veldig klart og det var utrolig flotte forhold for snorkling. Vi fikk også se en lite skate og flere kreps i tillegg til disse fargerike fiskene. På bunnen lå det flere statuer i tillegg til de flotte revene. Og alt dette lå rett utenfor badestranda.
Godt med skikkelig mexican food etterpå

El sombrero

Båten til venstre var vår

En flott solnedgang, som alltid...

HAPPY NEW YEAR!!

Ingen kommentarer: