tirsdag 25. januar 2011

Las Vegas

Etter en flott skihelg med familie og venner, var det en stor kontrast som ventet da mor i huset skulle på jentetur til Las Vegas helgen etterpå. Koffertene rakk å tømmes, klær vasket og vintertøy ble stuet bort. Fram med kun en liten koffert og noen få klær så var mor klar til tur igjen.

Fem jenter; Lorrie, Irene, Hege, Kristine og meg. Fredag morgen etter at unger var trygt levert, lister skrevet for hva mennene skulle huske, telefonnumre lagret, flyopplysninger oppgitt og formaninger om å ha en fin helg, bar det av gårde til flyplassen. Vi gledet oss alle sammen og forventingene om en opplevelsesrik helg lå foran oss.

Flyturen gikk veldig greit med masser av tid til å lese og slappe av for fem frustrerte mødre som gledet seg til noen dager der det bare var oss selv som sto i fokus. Alle frustrasjoner om håpløse menn og barn ble vi fort ferdig med, her skulle helgen nytes til det fulle.

Limousinen med sjåfør sto og ventet på oss og etter noen få minutter var vi ved hotellet. Standsmessig ankomst til et standsmessig hotell. Det var Hotell Bellaggio som skulle få æren av å ha oss som gjester. Hotellet er et av de beste på stripen i Las Vegas og et av de største med 3.933 rom.

Glasskunst i taket og en magastor hest er plassert midt i lobbyen, jepp vi er Las Vegas!! Legg også merke til bruden i bakgrunnen.

Første kvelden ute etter å gått langs gatene og kikka litt, smakte det med en cosmopolitan.


Senere samme kveld var det klart for Cirque du Soleil show "O". Et fantastisk show med vann som tema og utrolig bra akrobatikk.

Siden vi lå to timer bak Houston tid, ble det tidlig i seng for alle. Dagen etterpå startet vi med en god frokost før vi la ut på tur langs the Strip. Uten gå altfor mye, var vi innom New York, Venezia, Roma, Paris, Hellas og en hel haug andre surrealistiske steder. Det ene hotellet etter det andre viste fram sine luksus sider, statuer og særegne fenomener.
New York og så plutselig Italia...

Venezia med ekte gondoler. Himmelen vi ser er ikke ekte, alt dette er innendørs!!

Vegas at night, Hollywood og Paris!!

En bitteliten del av en megastor lysekrone.

Bellaggio by night


Det smakte godt med en Strawberry Daiquiri.

Etter en lang dag på stripa med mange inntrykk, ble det en rolig kveld på terassen der vi nøt utsikten til Bellagios vannshow som gikk hver halvtime og etterhvert hvert kvarter. Det var ny musikk og nytt vannshow hver gang. Et vakkert skue hver gang.

Søndagen leide vi bil og dro til Red Rock Canyon. Det ligger ca 30 minutters kjøring fra Las Vegas og absolutt verdt turen. Fjellene var enorme med sine mange farger og ulike former. Vi tok oss tid til en gåtur innover et av de mange stedene de hadde stier innover området. Det var utrolig deilig å kunne gå på en sti med steiner og måtte løfte beina litt mer enn det man gjør på asfalten. Utsikten var upåklagelig, og vi fikk sett mye flott natur og mange ulike planteslag, både kaktus, trær og busker.



En cosmopolitan på hotell Cosmopolitan!


Det er harens år og i spillebyen gjelder å ha så mye lykke man bare kan.

Her er Elvisversjonen vi fikk festet til kameraet. Den dagen vi kom så vi to Elviser i gata, men de så vi ikke igjen senere.

Mange kort i en by som lever av gambling.

Denne damen er laget av sjokolade!!


En flott gjeng med damer tar en avslutningsdrink siste kvelden i Vegas. Vi har hatt et flott opphold, opplevd mye av det Vegas har å by på, det ble lite gambling, men desto mer gøy hadde vi det for pengene vi ikke tapte.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, fantastisk tur! Fine bilder, gøy å se dem igjen. Hilsen Kristine