mandag 13. august 2012

Camp

Endelig ble det camp for vår datter også. Siden vi flyttet før hun fikk med seg leirskolen i 7. klasse, har hun hele tiden ønsket å være med på sommerleir. I år fikk vi det til, spesielt siden hun har tre andre venninner som også skulle av gårde på samme leir.

Det var en spent Ellen som pakket og gjorde klart alle klær og utstyr til en hel uke uten mamma og pappa som passet på hele tiden. Det ble mye planlegging og fundering før hun skulle avgårde, spesielt siden de skulle på "cruise" hele uka. Hver kveld skulle de innom ulike havner og selvfølgelig ha antrekk for de ulike landene. Dagene før ble det mye tenking og fundering på hva hun trengte, men vi kom i mål til slutt. De skulle bl.a. innom Hawaii, Jamaica, Hellas, England og Mexico. Og uten å bruke for mye penger på nye antrekk, kom vi mål med ulike små og litt større antrekk for hver kveld.

Det var ikke lov med mobiltelefon på campen, men de la hver dag ut bilder fra dagens aktiviteter. Det var moro å se store smil og fornøyde jenter uansett hva de gjorde. Jeg har dessverre ingen bilder fra campen siden Ellen glemte å ta bilder og bildene de legger ut på netter er beskyttet.

Av de forskjellige aktivitene var det nok vannaktivitetene som gjorde størst lykke, i tillegg til barberskum sklia. Lederne på campen er high school studenter som gjør dette nesten gratis hele sommeren. Men de får college credit for å gjøre det, så motivasjonen er nok til stede. I følge Ellen var de veldig flinke til å ta seg av ungene og Ellen har snakket mye om hvilket inntrykk de har gjort på henne, flotte ungdommer som gjør en super innsats.

Sjekk denne linken hvis du har lyst til å se litt av det de har gjort:


Camp Allen

Ingen kommentarer: