tirsdag 16. desember 2008

Flyttelasset drar

Nå håper jeg alle problemer med flyttelasset er over. Etter å ha jobbet hardt hele helgen med å finne fram, lage flyttelister og få alt klart til flyttefolkene skulle komme mandag morgen, så kom de ikke!! De hadde glemt å bestille bil, så de kom ikke før dagen etter. Vel, da var det bare å vente og bruke den dagen på andre ting. Dagen etter opprant, men plutselig så kunne de ikke komme før klokka 12! De kom klokka tre!! Og neste dag skulle de komme klokka åtte, men da kom de klokka to!!Og tredje dagen kom de i alle fall nesten når de skulle.

Men du verden så effektive de er når de først setter i gang, to mann tømte alt i skap på stue og pakket ned alt vi hadde funnet fram fra kjøkkenskap(ikke så rent lite...) pluss begynte å pakke inn kjøkken- og stuemøbler. Tredje dagen, når de endelig tok resten, var det fire staute karer som pakket og bar ut alle esker og møbler. Jeg trodde ganske så lenge at de ikke skulle få plass til alt, men det gikk. Og de hadde enda litt plass.

Selv om det ble to dagers forsinkelse og mye styr pga det, så gikk det jo greit. Planen er at båten skal være i Houston den 13. januar, også går det vel noen dager med tolldeklarering og klargjøring. Men vi har klart oss med lite før, og skal nok gjøre det igjen.

Og du verden så tomt det ble i huset, ekko overalt. Så nå er det bare å sette igang med å pakke ned resten som skal lagres i huset. Godt å endelig kunne se en ende på nedpakking. Gleder meg stort til oppakking. Vel, det blir nok ikke mye oppakking, bare sette på plass. De pakker nemlig opp igjen alt som er pakket ned når det kommer fram. Sånn luksus....noe man godt kan venne seg til.

Ingen kommentarer: