Helgen 2.-5. september er det labourday weekend i USA, så vi benyttet den ekstra fridagen til en langhelg ved havet. Vi pakket bilen full, tok med kajakkene og dro til Rockport, en liten by ca tre timer sørøst for Houston.
Nydelig himmel på vei nedover.
Utsikten fra hotellrommet om kvelden. Ved de grønne lysene var det masse fisker som svømte rundt. Det var flere som fisket. Dessverre fikk vi ikke prøvd, fiskestengene lå nemlig igjen i garasjen hjemme.
Utsikten fra hotellrommet på dagtid. De hadde et lite lysthus også, og ved siden av lå en liten båthavn.
Ut på tur, det var varmt, men en flott tur likevel.
Vi så delfiner, men de flyttet seg dessverre før vi kom oss utpå.
Vi så delfiner, men de flyttet seg dessverre før vi kom oss utpå.
Great Blue Heron(Gråhegre)
Cormorants(Skarv) og en måse myser
utover havet og tar seg en velfortjent hvil.
Disse så vi mange av, inni disse sitter jegerne tålmodig og venter til fuglene nærmer seg.
En trøtt og sliten Ellen.
Hmm, hvor er vesten???
Dag nr 2 på tur: Denne dagen blåste det så mye så vi måtte holde oss mest mulig i le. Flere steder langs kysten og i innsjøene har de sjøveier til de flotte sommerhusene sine. Vi padlet innom flere sånne gater og fikk se mange flotte hus og båter. Det er tydelig at det er mye penger i området.
Et av mine favoritthus, det så gammelt ut,
men var nytt, med mange store verandaer.
Hele andeflokken ute på tur.
En hegre på vandring langs husene.
Og sånn ankrer man opp båten etter endt tur.
Store, brede gater.
En reketråler på vei ut.
En liten reketråker i båthavna.
Et par båter til.
Her sitter vi og venter på bord ved den lokale restauranten. Nesten alle vegger var blekkplater, bord og stoler var av plast, kopper var engangs. Siden restauranten var anbefalt av flere, tok vi sjansen på å vente selv om ventetiden var lang.
Helga og Ellen lurer veldig på hva som står på menyen.

Alle får smekker på.

Og sånn ser det ut når maten kommer på bordet. Kreps, hummer, pølser, mais og poteter om hverandre blir lempa over på bordet og det er bare å begynne å spise med fingrene. Det var kjempegodt og en helt anderledes måte å bli servert mat på. Dette er Louisina mat på sitt beste.

Formiddagen før vi dro hjem tok vi oss tid til et besøk på USS Lexington, et hangarskip som er gjort om til museum. Her sitter Andreas i frisørstolen og venter.
Ingenting å si på patriotismen, propaganda på sitt beste.
Eget postkontor
og eget kapell.
Mye å se oppe på dekk, men det var litt varmt
så Per var den eneste som holdt ut leeenge.
Bye, bye for now
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar